Подхранващи домашни маски за ръце, които  предпазват от студа. Есенните

...
Подхранващи домашни маски за ръце, които  предпазват от студа. Есенните
Коментари Харесай

Ако ръцете ви са сухи от студа, направете си тези домашни маски

Подхранващи домашни маски за ръце, които  предпазват от студа.

Есенните месеци непроменяемо носят захлаждане, а с него и сухи, лющещи се ръце. ⠀

Системната грижа за ръцете включва вани и, несъмнено, маски. Последните могат да бъдат приготвени на ръка в домашни условия.

Как работят маските за ръце?

Маските за ръце са по-активни върху кожата от кремовете. От всяка маска за ръце може да се направи компрес с ръкавици. Какъв е резултата върху кожата:

Хидратация, поддържане, отбрана и масаж;

Задгряване;

Защита от външни влияния;

Правила за потребление на маските за ръце вкъщи

Идеалното време за маска за ръце е вечерта. Когато всички домашен отговорности са свършени и след маската, не е нужно да се бъркате във водата или да излизате на студено.

След като нанесете маската върху ръцете си, по-добре е да носите полиетиленови или памучни ръкавици върху нея - за добър резултат. По принцип по този метод всеки крем за ръце може да се трансформира в маска.

Добре е маската да се комбинира с масаж на ръцете. Тоест разтривайте всяка ръка с нежни придвижвания от основата на ръката до върховете на пръстите. Това ще усъвършенства циркулацията и ще помогне на продукта да се всмуква по-добре.

Всякакви маски за ръце, като се изключи избелващи (срещу пигментация), могат да се вършат без ограничавания даже всеки ден. Овлажняващата и подхранваща грижа за ръцете не може да бъде непотребна.
Как да се оправим със сухата кожа на лицето
Всяка жена желае да има красива и здрава кожа. Не е нужно обаче да давате големи суми за козметика. Можете сами да си я извършите с дом...
Прочети повече
Голяма неточност е да ограничите грижата за кожата на ръцете си единствено до маски 1-2 пъти седмично. Ръцете се нуждаят от крем всеки ден след всеки контакт с вода.

Направете си следните ревитализиращи маски в домашни условия:⠀

1. Шепа овесени ядки (приблизително 5 супени лъжици) и мощен черен чай (2 супени лъжици), разбъркайте ги. Получената каша нанесете върху ръцете си под ръкавици за един час. Ако имате свободна вечер, оставете маската за една нощ, на сутринта кожата на ръцете ви ще ви благодари. ⠀

2. Вземете една чаена лъжичка мед и смесете с жълтъка на едно пилешко яйце. Нанесете, до момента в който носите ръкавици или увивате пластмаса към ръцете си за парников резултат. Дръжте го за 20 минути, след което отмийте с топла вода. ⠀

3. Смесете четири сварени картофа с четири супени лъжици краве мляко, накълцайте ги, с цел да извършите пюре. Потопете ръцете си в него и задръжте, до момента в който изстине изцяло. Нанесете върху кожата на пълен пласт за 20 минути. Напуканата кожа ще стартира да заздравява пред очите ви. Повторете един път или два пъти седмично.⠀
Ако имате суха кожа на ръцете, побързайте да извършите ето ТОВА
Студените месеци са тестване за кожата на ръцете. Каквито и грижи да поставяме за тях, колкото и дебели ръкавици да носим, то тази част...
Прочети повече
Колко постоянно могат да се вършат маски?

По-конкретно, подхранващи и овлажняващи маски би трябвало да се вършат един път или два пъти седмично. Грижата за кожата е освен засищане с влага и поддържане, само че и от време на време разчистване, ексфолиране и така нататък - има доста други маски, които също са нужни за здравето на кожата.

По-честото потребление на тези предписания няма да навреди, само че няма да бъде от изгода. Ако забележите, че резултатът на маската е измършавял и не работи толкоз добре, време е да промените рецептата с друга.

Можете ли да редувате разнообразни предписания за маски?

Можете да употребявате 2-3 предписания, като ги редувате в рационална поредност.

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР